Antonescu: Ponta a pierdut controlul

crin_antonescu
crin_antonescu

Președintele PNL, Crin Antonescu, spune că premierul Victor Ponta i-a mărturisit, în timpul întâlnirii dintre cei doi copreședinți USL, că a pierdut controlul social-democraților din partidul său în timpul boicotului din Parlament privind alegerea lui Rareș Bogdan în funcția de președinte-director interimar al SRTv.

”Ponta a pierdut controlul. Mi-am exprimat convingerea că este o situaţie temporară, pentru că e reconfortant să ştii că partenerul tău are control asupra propriului partid. L-am îmbărbătat din acest punct de vedere. Plenul se va reuni vineri şi va rectifica greşeala. Domnul Rareş Bogdan, am înţeles că nu mai doreşte. Vom face altă propunere”, a declarat Crin Antonescu, după întâlnirea cu Victor Ponta.

 Întrebat de jurnaliști dacă s-a împăcat cu Victor Ponta și acum este armonie în USL, Antonescu a replicat: ”Terminați cu împăcarea!”.

Crin Antonescu a avut, miercuri, o întâlnire separată și cu președintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, cu care spune că a vorbit despre criza din USL.

”Domnul Dan Voiculescu a solicitat o întâlnire. Subiectul întâlnirii nu a fost unul surprinzător — despre situația politică actuală. Punctul meu de vedere îl cunoștea. (...) Domnul Voiculescu nu a pus nici problema refacerii ACD, nici dacă îl mai ține pe Daniel Constantin sau nu președinte, nu am pus nici eu această problemă. Pur și simplu, a vrut să știe dacă lucrurile sunt chiar atât de serioase în USL și i-am confirmat că sunt foarte serioase”, a spus Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel