Antonescu despre Voiculescu: Eram convins că a avut o relaţie cu Securitatea

crin antonescu dan voiculescu
crin antonescu dan voiculescu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că a încheiat înţelegerea politică cu Dan Voiculescu cu scopul de a forma o majoritate parlamentară, deşi ştia de suspiciunile care planau asupra acestuia şi avea convingerea că a avut o relaţie cu Securitatea.

„Eu cu domnul Voiculescu - dacă vreţi să spuneţi aşa, pentru că nu-i personal cu domnul Voiculescu, e cu PC, dar eu îmi asum, nu sunt ipocrit, rolul major pe care Dan Voiculescu îl joacă în acest partid - am încheiat o înţelegere politică, din motive politice, farte clare, cu obiective politice foarte clare şi am încheiat-o ştiind că asupra lui Dan Voiculescu planează suspiciuni cât se poate de serioase şi am avut eu însumi convingerea că Dan Voiculescu, lucrând în comerţul exterior, unde a lucrat înainte de 1989, a avut o relaţie cu Securitatea. (...) Vreau să fac o majoritate - ăsta e scopul - cu Dan Voiculescu“, a spus Antonescu, citat de Mediafax.

El a ţinut să precizeze că nu este nici responsabil şi nici pasionat de trecutul lui Voiculescu şi nici de problemele eventuale pe care le poate avea acesta în legătură că acuzaţiile de colaborare cu Securitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel