Șantierele lucrărilor la infrastructură, monitorizate cu drone

CNAIR, declaratii Lucian Sova
CNAIR, declaratii Lucian Sova

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a vizitat, luni, şantierul autostrăzii Sebeş-Turda şi a anunţat, la punctul de lucru de la Aiud, că vor fi achiziţionate drone sau camere video pentru a monitoriza cât mai bine ritmul lucrărilor pe şantiere, iar acolo unde vor fi probleme, va rezilia contractele cu firmele în cauză. 

”Noi vom lua toate măsurile ca lucrurile să se deblocheze. În condiţiile în care antreprenorii au o slabă mobilizare şi nu ţin cont de ceea ce li se spune şi li se trasează din cadrul companiei, cu siguranţă vom rezilia contractele, la fel cum am făcut şi la Bacău, fără să stau pe gânduri. De ce să mai tolerăm? Aştept şi clasamentul firmelor, să-l facă cei de la companie, să vedem care sunt firmele serioase care au lucrat acum şi care vor ca România să aibă infrastructură, în condiţiile în care statul român este un bun platnic”, a afirmat Răzvan Cuc. 

El a adăugat că în perioada următoare va fi demarată procedura de achiziţie a aparaturii şi va fi făcută o analiză, pentru a vedea care se justifică mai bine financiar, camerele sau dronele. 

În plus, Răzvan Cuc a declarat că personal va merge săptămânal pe şantierele în lucru, la fel cum vor face şi cei din minister. 

Pe lângă nemulţumirile pe care le are în legătură cu ritmul lucrărilor, în special cel de pe sectorul 1 al autostrăzii Sebeş-Turda, Răzvan Cuc este nemulţumit şi de prestaţia unor consultanţi. 

'I-am rugat şi pe cei de la Direcţia regională să îşi trimită oameni în teren, suplimentari faţă de consultant, pentru că sunt dezamăgit şi de prestaţia unor consultanţi, care ar trebui să facă practic legătura între companie şi constructor.', a mai menţionat ministru Răzvan Cuc.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel