Antena 1 aruncă bomba! Ce vedetă s-a întors în trust

Antena-1-logo-nou
Antena-1-logo-nou

Trustul Intact a readus o mare vedetă la Antena 1 după ce în urmă cu doi ani a fost dat afară cu scandal din trust.

Remarcile pe care le-a avut la adresa unui concurent gay pe vremea când era jurat la X-Factor l-au costat pe Cheloo fotoliul și jobul. Acesta a fost dat afară fără drept de apel pentru ca, acum, doi ani mai târziu, să fie rechemat pe... același post.

Antena 1 a pregătit un nou show care va debuta, cel mai probabil în grila de primăvară a postului. Este vorba despre un concurs care va căuta cel mai haios român și care se va desfășura sub titlul "Am umor", un soi de replică pentru show-ul concurenței "Românii au talent". Deși până acum nu a răsuflat nicio informație, echipa de vedete este stabilită și, deloc surprinzător, formula este la fel cu cea împământenită deja la Pro TV.

Primul angrenat în proiect ar fi Mihai Bendeac, o opțiune mai mult decât justificată având în vedere că actorul este recunoscut pentru show-urile lui de comedie. Trupa va fi completată, pare-se, de veterana juriilor din Antena 1, Delia, care la momementul filmărilor și difuzării formatului va fi liberă, spune libertatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel