ANM, prognoza meteo. NINSORILE se mută: vremea în weekend, 10-11 februarie

Ninsorile se opresc în această seară în nordul țării, dar de duminică dimineață se mută-n sud. 

ANM, prognoza meteo. NINSORILE se mută: vremea în weekend, 10-11 februarie  Teodora Cumpănașu, meteorolog ANM, a spus, la Antena 3, întrebată dacă alerta meteo de Cod Galben de ninsori va fi prelungită, că: ”Nu, pentru că ninsorile deja sunt în diminuare. Pentru partea de nord a țării și, în mod deosebit în județul Suceava și partea de nord a Carpaților Orientali, stratul de bază nou-depus este consistent, asfel încât ninsorile care vor continua până spre orele serii vor depune în continuare. Sunt în diminuare, dar încă pot ridica probleme, în special pe drumurile din extremitatea de nord a țării.”. 

[citeste si]

ANM, prognoza meteo. NINSORILE se mută: vremea în weekend, 10-11 februarie  Meteorologul ANM anunță și ”o evoluție diferențiată a vremii astăzi în țară: dacă în regiunile sudice ne bucurăm de temperaturi plăcute, în condiții de cer mai mult senin, cu maxime spre 10-12 grade, așa cum se întâmpla și-n Capitală, în restul țării înnorările persistă, în Maramureș, nordul Transilvaniei și al Moldovei continuă ninsorile și temperaturi care vor rămâne chiar ușor negative.”

Ninsorile se mută-n sud

ANM, prognoza meteo. NINSORILE se mută: vremea în weekend, 10-11 februarie  ”Din această seară, ninsorile încetează în partea de nord a țării, vremea se ameliorează. Se va înrăutăți în partea de sud a țării. În această noapte și mâine, în special, în Câmpia Română o să apară ceață persistentă, asta înseamnă că mâine nu ne mai bucurăm de temperaturi de primăvară ca astăzi, în Capitală nu așteptăm mai mult de 4-5 grade la amiază și un vânt ce va deveni moderat, care sporește senzația de rece. Pentru sudul și sud-estul țării, așteptăm să apară și precipitații începând cu dimineața zilei de duminică, continuând duminică și duminică noapte. De data aceasta vorbim de precipitații predominant sub formă de lapoviță și lapoviță și ninsoare. În județe din sudul, din estul Munteniei, dar și în Dobrogea, cu excepția litoralului, se va depune și strat de zăpadă. Sunt ninsori însoțite și de vânt, în jur de 50 km/h.” a conchis meteorologul ANM. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel