Angajații Totul Verde primesc ceaiuri fierbinți în zilele friguroase

Frigul a pus în ultima perioadă stăpânire pe București și este bine de știut că, în astfel de zile, firmele sunt obligate să asigure angajaților care lucrează în aer liber condiții speciale de muncă. Ceai fierbinte, pauze dese în spații încălzite și echipament de protecție adecvat. Acestea sunt doar câteva dintre obligațiile ”patronilor”, însă oare se respecte aceste lucruri? În Sectorul 4 da. Angajații de la Totul Verde. care muncesc pe străzi au parte de toate aceste condiții.

”Îngerul salvator” al celor care muncesc la Totul Verde., cea mai bună firmă de amenajări peisagistice în anul 2020, este Elena Botez. Are 63 de ani și în scurt timp va ieși la pensie.

De mai bine de 30 de ani lucrează pentru această companie, iar toți cei care o cunosc, adică mai toți angajații, îi spun ”Mama”. Pentru că are deja o vârstă înaintată și nu mai poate ieși pe teren să își ajute colegii, ea face tot posibilul să le fie de ajutor din biroul companiei Totul Verde. Elena este cea care le aduce căldură în sufletele celor care se află la muncă în aer liber.

Își aduce cu drag aminte de anii tinereții și de zilele în care avea grijă ca străzile sectorului 4 să fie curate. Mai mult, se bucură când își aduce aminte de acele clipe când ajungea în zona de care se ocupa și mai toți o salutau pentru că, exact cum am specificat și mai sus, doamna Elena lucrează în același loc de muncă de mai bine de 30 de ani.

”Au trecut și anii ăștia, mai am puțin și mă pensionez. Mi-a ajuns o viață întreagă, acum e timpul să stau acasă și să mă odihnesc, însă până când semnez actele de pensionare mai am treabă de făcut. Trebuie să fiu alături de colegii mei și să îi ajut așa cum pot eu. În fiecare zi le pregătesc ceaiul care este transportat la cei care muncesc în frig pe stradă. După ce e gata, colegii mei mult mai tineri se ocupă de distribuția termosurilor cu licoarea aromată. Cred că efectul ceaiului le aduce zâmbetele calde în sufletele colegilor mei. Sunt tare mândră că pot face măcar acest lucru pentru ei. Îmi vor lipsi aceste momente”, a declarat Elena Botez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel