Andrușcă, după plecarea de la Economie: Dă fiecăruia după sufletul său

Dănuț Andrușcă a vorbit despre ce s-a întâmplat la Ministerul Economiei în timpul în care l-a coordonat. 

Dănuț Andrușcă a fost înlocuit din funcția de ministru al Economiei. Una dintre cele mai mari acuze care i s-au adus a fost faptul că nu a fost prezent în spațiul public și nu a vorbit despre activitatea sa. După ce a părăsit ministerul, Andrușcă a ținut să transmită un mesaj în care mulțumește celor care l-au sprijinit și a enumerat câteva din marile sale realizări. 

"Las frâiele Ministerului, repurtând două rezultate notabile: salvarea Șantierului Naval din Mangalia și salvarea Oltchim. Sunt mai mult decât două obiective industriale strategice, sunt două piese de rezistență pentru industria și economia românească și, poate cel mai important, sunt sursa de venit pentru mii de angajați. Cu atât mai bucuros sunt de aceste reușite întrucât știu că în preajma Sărbătorilor de Iarnă care se apropie, câteva mii de familii din această țară pot să se bucure de Nașterea Domnului fără să mai fie îngrijorați de ziua de mâine.

Reușite strategice au fost și în domeniul transportului de energie. Transgaz a început în acest an contrucția efectivă a gazoductului BRUA. Am efectuat o vizită de lucru chiar la kilometrul zero al BRUA, la stația de comprimare gaze de la Podișor, pentru a discuta cu antreprenorii care lucrează la gazoduct și pentru a mă asigura că lucrările sunt în grafic. Sunt de asemenea bucuros și mândru de faptul că am participat în mod activ și decisiv la achiziția Vestmoldtransgaz de către Transgaz, ceea ce a făcut ca transportatorul român de gaze naturale să devină un jucător activ în domeniul energiei", subliniază Andrușcă.

"Sunt un om credincios"

Referitor la viitorul său, Dănuț Andrușcă consideră că nimic nu este întâmplător. "Sunt un om credincios și cred cu tărie că Dumnezeu aranjează lucrurile așa cum este mai bine pentru fiecare și sunt convins că El dă fiecăruia după sufletul său. Ministrul Andrușcă și-a încheiat mandatul, dar omul Andrușcă merge înainte!" a mai spus Andrușcă, potrivit ziartarguneamt.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel