Andrei Sulugiuc, noul Godină, se plânge de ”ura pe oameni în uniformă” după cazul Caracal

ANDREI SULUGIUC / Foto Facebook
ANDREI SULUGIUC / Foto Facebook

Andrei Sulugiuc, poliţist la DGPMB și autorul cărții „Codice. Suspect din oficiu”, a scris pe blogul său despre ura îndreptată către oamenii în uniformă.

Andrei Sulugiuc este polițist şi „pierd timpul liber ca un poliţist. Probleme multe, dar m-am prins târziu. Altfel, am scris o carte, se numeşte Códice - Suspect din Oficiu”, a precizat acesta pe contul său de Facebook. De asemenea, are și un blog, unde, recent, a scris și despre ușurința cu care unele persoane își direcționează „ura pe oameni în uniformă”. A adus în discuţie subiectul deoarece a observat „destulă ură generată în această direcţie chiar şi de către oameni foarte inteligenţi”.

„Vine aşa teoria: Poliţiştii sunt proşti, inculţi, incompetenţi. Mass media a tunat continuu retorici parţial sau de-a-ntregul false. Poliţia, poliţia, poliţia. Şi oamenii văd oameni în uniformă. Mă văd şi pe mine, sunt în uniformă, mă-njură, se comportă ostentativ. Acum vreo săptămână, o doamnă mi-a comunicat un ultimatum: Aveţi 30 de minute să rezolvaţi! Oamenii speculează presiunea. E tentant. Şi decât să-njure televizorul când apare cine trebuie, mai bine mă înjură pe mine. Un ciurli burli care abia aşteaptă ziua de salariu ca activitate principală în viaţă”, a scris el pe blogul andreisulugiuc.ro.

„Oamenii normali trebuie să înţeleagă că ţinta e sus”, a continuat Andrei Sulugiuc. „Că lucrurile nu se vor schimba niciodată câtă vreme noi ne vom lăsa dezbinaţi. Adică şi bătuţi, violaţi, sechestraţi, şi cu banii luaţi. Presiunea pe care o exercită opinia publică de pe urma acestor valuri de ostilitate vizavi de poliţişti de după Caracal este specială. Aş fi spus infernală, dar sigur s-ar fi trezit careva să zică că mă plâng, că numa' pretenţii, că huooo, băăă, pensie specială, huoooo!”, a mai scris pe blog Andrei Sulugiuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel