Andrei Năstase: Vă înțeleg teama. Tata este prea respectat și iubit

andrei_nastase
andrei_nastase

Andrei Năstase are o relație foarte specială cu tatăl său, Adrian Năstase, iar pedeapsa primită de părintele său este ca un vis urât.

Fiul cel mare al fostului premier a scris câteva rânduri emoționante pe pagina sa de socializare, la doar câteva zile din momentul în care Adrian Năstase a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare.

"Pe pământ avem de toate/ Şi mai bune si mai rele/ bune - rele/ Şi închisori si libertate/ Şi am putea/ Şi nu se poate/ Şi ruina si cetate,/ Genii mari si frunţi tembele/ Vânt ce sta şi vânt ce bate,/ Şi martiri dar şi lichele,/ Nedreptate şi dreptate/ Si-a putea şi nu se poate/ Şi noroi şi stele. Relația tată-fiu este, poate, cea mai puternică dintre legăturile de familie. Tata este pentru mine mai mult decât model și mentor, este rațiunea principală de a fi cum sunt. Îmi admir și respect tatăl și știu că nu sunt singurul. Am fost alături de Dânsul, în toamna aceasta, atunci când, pentru țara noastră (din nou), a dezvelit bustul lui N. Titulescu la sediul Parlamentului European. Am avut ocazia să văd, cu mândrie, cum oameni importanți ai acestei instituții i-au strâns mâna cu respect", a scris Andrei Năstase.

Adrian Năstase, un om respectat și iubit

"Zidurile ridicate în jurul tatălui meu, prin noua condamnare, nu pot minimaliza statura diplomatică și politică a Dânsului, dar micșoreaza sigur (daca se poate mai mult decât o face istoria deja) statura călăilor. Așa cum spuneam la cumpăna trecută (atât în sens temporal, cât și in sensul depășirii), nu poți cu câteva role de sârmă ghimpată și o pereche de cătușe să ții prizonier spiritul unui om ca tata. Vă înțeleg teama și lașitatea, tata este prea mare, prea respectat, prea iubit, iar noi, cei care-l iubim, suntem în jurul Dânsului! Nu-l puteți atinge! Rămâneți mici...", a conchis Andrei Năstase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel