Andrei Caramitru, atac la BOR: „Mai mare ticăloşie decât organizaţia asta numită BOR nu există”

Andrei Caramitru
Andrei Caramitru

Andrei Caramitru  atacă  dur Biserica Ortodoxă Română, din cauză că aceasta ar fi susținut AUR în alegerile de duminică.

„Când eu am spus ca BOR este o secta extremista și un pericol pentru România – multi au zis că exagerez, cum îmi permit. Pai ei au susținut direct AUR, masiv si pe față. De asta a și luat 9%. Cititi investigatia Recorder. Când ii vedeți pe aia noi din parlament, pe interlopi și dezaxati, rânjind – de fapt vedeți rânjetul BOR.

Mai mare ticăloșie decât organizatia asta numita BOR nu exista. Vor sa murim cât mai multi de virus, vor sa distrugă democrația, sa elimine libertățile oamenilor, sa ne scoată din UE și din NATO. Vor un califat brutal medieval. Sa fim toți in genunchi pupând moaște și poalele lor. Si cine va refuza va fi dat pe mâinile hoardelor AUR, care vor fi “binecuvântați” sa ne terorizeze. Dacă nu înțelegem și nu facem nimic fix acolo o sa ne aducă.

(Atenție – vorbesc despre un ONG o organizatie de oameni nu despre religie sau despre enoriași. Despre sutanele de la vârf vorbesc, atât)”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Andrei Caramitru, despre Frățiile  Ortodoxă: BOR îi tolerează

Ulterior, Andrei Caramitru a revenit cu o nouă postare pe Facebook, explicând și implicarea Frățiilor Ortodoxe, o organizație neo-nazistă: 

”Cum a crescut AUR? Pe lângă IPS Make, membru al sinodului, care s-a aliat cu ei pe față - s-au implicat direct si Frățiile Ortodoxe - organizații neo-legionare extrem de dure, care îndeamnă public la “luptă radicală, până la capăt” împotriva tuturor celor care nu sunt ortodocși fanatici ca ei. Sunt organizate și chiar numite la fel ca Frățiile de Cruce din timpul legionarilor, brațul lor armat atunci. Ca și atunci - și acum organizează tabere de antrenament de luptă și tot tacâmul.

Urmăriți de exemplu pe cei de mai jos care au vreo 60 de mii de urmăritori pe Facebook (au fost binecuvântați de Iustin Pârvu - cunoscut preot legionar - de ziua lui cei din mănăstiri ii cântau imnul legionar acum doar câțiva ani). Practic postează doar propaganda AUR. BOR ii tolerează și nu se dezice de ei, din contră.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel