Andreea Răducan - Marian Drăgulescu, SCANDAL

Scandal între președintele Federației de Gimnastică, Andreea Răducan și Marian Drăgulescu. Cel din urmă este supărat pe tăierea indemnizațiilor. Cei doi și-au aruncat replici dure. 

"Consider că atitudinea ta din ultima perioadă nu este demnă de un mare campion. Susţinem uneori că cei din afara sistemului nu ne înţeleg, şi ajungem să ne dăm seama, din nou, că de fapt noi suntem cei care ne “faultăm”. Aş vrea să te asigur încă o dată, că atât eu cât şi echipa Federaţiei Române de Gimnastică, preţuim munca şi performanţa fiecărui sportiv, aşa cum este şi cazul tău. Nemulţumirea ta în urma reţinerii a jumătate din indemnizaţia de lot, pt fix zilele în care nu ai fost în sală, şi în ţară, este nejustificată. Nu are nimeni ceva împotriva participării tale la diferite show-uri tv, însă cred c-ar trebui să te decizi dacă-ţi doreşti să câştigi medalia de aur la JO sau notorietate la tv. Ţi s-a explicat că atât timp cât nu eşti în sala de antrenament, noi nu putem susţine că eşti în pregătire. Sunt bani publici pentru care nu-şi asumă nimeni răspunderea", a scris Andreea Răducan, pe Facebook.

Replica lui Marian Drăgulescu 

 "Dragă Andreea Răducan , am citit cu atenție declarația ta și mă surprind acțiunile tale ca președinte al FRG. Sunt acel un sportiv care a câștigat 31 de medalii la JO,CM si CE dintre care 18 de AUR. Dacă ai citit cu atenție declarația mea, nu mi-am permis să fac judecăți de valoare cu privire la persoana ta, dacă esti un model pentru tinerii sportivi sau în societate, nici nu am judecat ce faci tu în timpul liber, concediul maternal sau medical. 

Chiar dacă nu sunt întru totul de acord cu acțiunile tale de promovare personală utilizând resursele și evenimentele federației.
Ceea ce solicit de la tine ca președinte FRG este să aplici legea și prevederile legale cu privire la drepturile mele. Ai mărit de 3 ori bugetului auditului federației, ai mărit salariile angajaților, dar ai neglijat nevoia de pregătire a noastră a sportivilor. 
Îmi doresc să te pui un moment în locul meu. În ultimii 3 ani am contribuit cu cele mai bune performanțe, consolidând și reputația federației de gimnastică. Da, am suferit o entorsă înainte de CM și cu toate acestea am intrat în concurs accidentat și m-am clasat pe locul 4 la sărituri.
Desigur că după acest efort intens am primit din partea medicului recomandarea unui pauze de la ACTIVITATILE SPECIFICE GIMNASTICII DE PERFORMANTA.
Am, așadar, așteptarea de la tine să iei atitudinea și deciziile corespunzătoare misiunii pe care o împlinești și pentru care noi te-am susținut - ești președintele FRG," a scris Marian Drăgulescu pe contul său de socializare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel