Andreea Paul, replică pentru Cătălin Ivan: Vorbește nedocumentat

andreea paul
andreea paul

Prim-vicepreședintele PDL Andreea Paul atrage atenția că numărul șomerilor este în creștere sub guvernarea USL, răspunzându-i astfel purtătorului de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, care o acuza pe democrat-liberală de dezinformare. Paul îi transmite lui Ivan că ar fi în avantajul acestuia să ”recurgă la elementara documentare înainte de a face declarații publice”.

”Numărul șomerilor înregistrați oficial a crescut cu 33.996 persoane în luna iunie 2013, comparativ cu luna iunie 2012, și se ridică la 438.110 persoane în prezent, conform datelor oficiale prezentate de Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă. Este regretabil că purtătorul de vorbe al PSD, domnul Cătălin Ivan, nu recurge la elementara documentare înainte de a face declarații publice. Ar fi dat un semnal de minimal respect față de interlocutori și față de români. Și-ar fi etalat măcar curiozitatea față de situația reală economică și socială. Manipularea este apanajul PSD, nu al meu”, spune Andreea Paul într-un comunicat remis DC News, ce poate fi citit în întregime aici.

Reacția prim-vicelui PDL vine ca urmare a declarațiilor lui Cătălin Ivan, care îi reproșa Andreei Paul că ”a pierdut un bun moment de a tăcea”. Europarlamentarul o acuza pe Paul de manipulare și dezinformare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel