Andreea Paul, la 25 de ani de la Revoluție: "Emoția a fost extrem de puternică"

Andreea Paul a povestit pentru DC News cum a trăit momentul Revoluției din 1989. Avea doar 11 ani pe-atunci și spune că a urmărit ce s-a întâmplat din fața televizorului.

"În 1989 eram elevă în școala gimnazială. Am văzut Revoluția televizor. Aveam doar 11 ani pe atunci", ne-a spus Andreea Paul.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Savaliuc, lucruri neștiute până acum. "Am publicat în premieră stenogramele și documentele din tot dosarul"

Întrebată ce gânduri îi treceau prin minte în acele momente, deputatul PDL ne-a zis: "Preluam bucuria părinților mei. Fiind în nord-vestul României, cu turbulențe relativ mici față de Timișoara sau București, nu am simțit această teamă a momentului Revoluției. În schimb, emoția preluată de la părinții mei a fost extrem de puternică".

Lecția pe care o predă comunismul

"Cea mai importantă lecție este de cum nu trebuie condusă o țară bazătă pe principii comuniste. Este cea mai importantă lecție pe care nu trebuie să o uităm. Sub avalanșa de aspecte negative, nu cred că merită să căutăm un lucru bun. Poate singurul lucru bun pe care îl găsesc este că poporul român a rezistat mai bine de 40 de ani sub comunism", a zis Andreea Paul întrebată dacă găsește un lucru bun în perioada comunistă.

Sărbătorile în comunism față de sărbătorile actuale

"Crăciunul pare similar. Când mă gândesc la Crăciun, primul lucru care îmi vine în minte este mirosul de cozonaci, bucuria colindelor cântate cu părinții și bunicii mei. Momentul acesta al reuniunii familiei are aceeași magie ca în copilărie. Acum voi petrece Crăciunul în familie alături de cei dragi, cu copilul nostru".

Întrebată ce gând are pentru 2015, Andreea Paul a zis: "Să fim cu toții sănătoși, mai liniștiți, mai înțelepți, mai calmi și cu bucuria lucrului bine făcut".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel