Andreea Paul critică: E un curat balamuc în fruntea țării

Prim-vicepreședintele PDL, deputatul Andreea Paul, și-a exprimat, miercuri, la Predeal, precum și pe blogul personal, nemulțumirea față de prestația celor care asigură guvernarea României, apreciind că în fruntea țării "e un curat balamuc".

"E un curat balamuc în fruntea țării (...) Miniștrii lui Ponta sunt de vitrină și tare mă tem că vor avea soarta mielului de Paști. E un guvern căpușă, un guvern prădător și nu un partener al românilor", a spus Andreea Paul la Convenția națională a organizațiilor de pensionari a PDL, citează Agerpres.

În opinia deputatului PDL, exprimată pe blogul personal, "Dacă te uiți la cuplul Petrescu – Ponta vezi Guvernul „Pâine și Circ". Dacă te uiți la cuplul Petrescu-Cotovelea zici Guvernul „Căzuților din Lună". Dacă te uiți la cuplul Șova-Dragnea zici Guvernul „Marilor Gogomănii". Cu toții se întrec în declarații aiuritoare și ating zilnic noi culmi ale minciunii".

"Seria miniștrilor PSD căzuți din luna tocmai au descoperit că trăiesc în România. Spuneam că Ioana Petrescu a aflat că săracii mănâncă pâine, iar Razvan Cotovelea că serviciile ANAF sunt mizerabile și primitive. În timp ce tinerii de vitrină a lui Ponta fac asemenea descoperiri, greii PSD fac colecție pentru pusculița de campanie, cresc prețurile și pun noi și noi taxe" a mai scris pe blog Andreea Paul, care a fost consilier de stat pe probleme economice al premierului Emil Boc, în guvernarea PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel