Andreea Lambru, implicată într-un scandal sexual

lambru
lambru

Nici nu s-a instalat bine în fotoliul de secretar general adjunct al Guvernului că informații despre trecutul Andreei Lambru au fost scoase la lumină. Se pare că aceasta a fost protagonista unui scandal sexual, scrie rtv.net, care citează presa centrală din 2010.

Numele Ioana Andreea Lambru, cea care l-a înlocuit pe Dan Mihalache la SGG, este legat, potrivit unor surse citate de România TV, de mai multe nume de bărbaţi influenţi din PNL.

Primul şi cel care a şi promovat-o în PNL: Mihai Bălăşescu, avocat şi membru PNL Sector 1. Acesta este protagonistul unei înregistrări telefonice în care vorbeşte cu o altă femeie chiar despre Andreea Lambru. Din această convorbire telefonică rezultă că Bălăşescu şi Andreea Lambru ar fi avut o aventură. După scandalul amoros, Bălăşescu a trebuit să plece din partid.

Numele Andreei Lambru este legat şi de o relaţie cu Radu Stroe, cel care i-a fost şef şi a promovat-o în funcţia de secretar general adjunct al PNL. Şi atunci a izbucnit un scandal pentru că promovarea Andreei Lambru în această funcţie a nemulţimut voci din PNL.

De asemenea, se zvoneşte că Andreea Lambru ar fi avut o relaţie, pe vremea când era cu Mihai Bălăşescu, şi cu un lider PNL de la Târgu Jiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel