Andra Maria Barangă, moment senzațional pe scena de la Românii au Talent. Bobonete: Sunt curios ce găsești mai greu data viitoare

Andra
Andra

Andra Maria Barangă a avut un moment senzațional pe scena de la Românii au Talent. 

Andra Maria Barangă este o tânăra în vârstă de 20 de ani din Năvodari, Constanța. Aceasta a mărturisit că iubește muzica și nu se vede făcând altceva. Chiar dacă a avut emoții foarte mari, tânăra a interpretat impecabil piesa „Jocul țambalelor" ce aparține Aurei Urziceanu.

Reacția juriului 

Interpretarea concurentei a reușit să ridice publicul și juriul în picioare. Ea va merge în etapa următoare cu patru de „Da". 

„Riscant teren pentru că imediat ne-ai adus aminte de uriașa voce Aura Urziceanu de care ne e în permanență dor. Ai, fără dar și poate, o voce foarte plăcută, foarte frumoasă. Așchia nu a sărit deloc departe de trunchi. Are tot ceea ce îi trebuie ca să poată să facă pași înainte în direcția asta. Ai făcut senzație în seara asta la Românii au Talent!”, a spus Andi Moisescu.

„Suntem bucuroși și onorați să avem o asemenea voce în concurs. Bravo!”, a spus Andra.

„Eu nu știu dacă cineva, până acum, a mai ales Aura Urziceanu pe scena Românii au Talent. Un tânăr de 20 de ani să aleagă Aura Urziceanu este foarte frumos. După mine, este una dintre vocile fenomen din istoria muzicală a României. Eu îți văd un viitor foarte frumos în zona asta. Bravo!”, a spus Dragoș Bucur.

„Trebuie să spun că și mie îmi place muzica ușoară românească și încă o mai ascult. Tu ai venit la Românii au Talent și ne-ai cântat diamantul de pe coroana muzicii românești în ceea ce privește voce feminină. Eu sunt curios ce găsești mai greu data viitoare.”, a spus Mihai Bobonete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel