Anchetă Caracal. Tonel Pop, solicitare de ultimă oră. ”Pentru toți oamenii care se tem de Dincă”

Tonel Pop, avocatul Luizei Melencu a făcut un apel pentru toți cei care au informații legate de suspectul de la Caracal, Gheorghe Dincă. 

"Se caută complicii. Ar fi ideal dacă s-ar pune la dispoziție un număr de telefon pentru oamenii care se tem de acest Dincă să poată da relații despre viața lui, despre mediul lui.

Acest individ a avut grijă să se enclavizeze într-un mediu cu oameni care par simpli, dar fac parte dintr-un cerc Omerta. Au niște semnături de doctor docent, scriu și citesc și sunt atât de atenți la virgule și nuanțe, deși dacă îi vezi pe stradă îți vine să îi ocolești.

Revin cu solicitarea ca toți cei care au informații și se tem să dea detalii, există acest impact negativ că oamenii nu mai vor să dea declarații tâmându-se că se va întoarce împotriva lor", a declarat Tonel Pop în direct la România TV. 

A trecut o săptămână de când anchetatorii au început cercetările la ”casa groazei” din Caracal. Până acum Gheorghe Dincă a recunoscut cele două crime ale Alexandrei și Luizei. De altfel rezultatele ADN au confirmat decesul Alexandrei. În prezent se fac cercetări pentru găsirea Luizei Melencu. 

Vezi și: Gestul care ar fi putut duce la salvarea Alexandrei. Bogdan Chirieac: Dădea un simplu telefon. Nu-l acuza nimeni din ţara asta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel