Anchetă Caracal, probe INML. Sorina Pintea: Nu ar trebui să ne grăbim să acuzăm

Sorina Pintea, ministrul Sănătății, reacționeză în cazul raportului INML cu privire la testele ADN ale Alexandrei Măceșanu. 

”La nivelul Ministerului Sănătății nu există plângeri sau reclamații cu privire la activitatea desfășurată de Institutul Național de Medicină Legală. Cei de la INML respectă niște proceduri, prin urmare nu cred că ar trebui să ne grăbim să le acuzăm activitatea acestora. Sunt profesioniști pe care nu cred că trebuie să-i acuzăm. Se respectă niște proceduri. (...) Eu am discutat cu directorul de la INML și mi-a spus că sunt niște proceduri pe care ei le-au respectat întocmai. Există niște raporate pe care le transmit celor care le-au solicitat și nu ministerului”, a precizat Sorina Pintea în direct la România TV. 

VEZI ȘI: Cazul Caracal. Anchetatorii scanează pereții din casa lui Gheorghe Dincă

Sorina Pintea trimite corpul de control la INML

”Eu personal, în calitate de ministru al Sănătății, nu am drepturi și nu pot afla ce se întâmplă într-o anchetă. Dacă se va depune o plângere cu privire la activitatea INML-ului atunci vom trimite corpul de control”, a mai susținut ministrul Sănătății. 

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a precizat în cursul zilei de astăzi că urmează să depună o plângere la Ministerul Sănătății pentru ca mai apoi să fie trimis corpul de control al ministerului la Institutul Național de Medicină Legală.

VEZI ȘI: Anchetă Caracal. Tonel Pop: O ținem într-o isterie națională

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel