Anchetă Caracal. Tonel Pop: O ținem într-o isterie națională

Avocatul Tonel Pop susține că s-a creat o isterie națională în cazul de la Caracal și că ancheta este departe de a se termina. Mai mult, Gheorghe Dincă ar spune ”povești”.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu a reacționat în direct la România TV după ce Gheorghe Dincă le-ar fi declarat anchetatorilor că ar fi lovit-o pe Luiza și ar fi resuscitat-o. Tonel Pop precizează că acestea ar putea fi povești, iar singurul lucru cert este discuția Alexandrei Măceșanu cu operatorii de la 112. 

”Este de notorietate publică faptul că Alexandra a sunat la 112 și a spus că a fost violată. Poveștile pe care poate să le spună Dincă, pentru a scăpa de legea penală, pe mine mă lasă rece. Vine cu ciudățenii care îl absolvă de legea mai aspră. 

Este de văzut și dacă INML a emis un certificat de deces. Sunt lucruri care mă interesează mai mult. Dacă s-a constatat moartea atunci avem o problemă și dacă s-a emis certificat este o și mai mare problemă. 

VEZI ȘI: Anchetă Caracal, probe INML. Sorina Pintea: Nu ar trebui să ne grăbim să acuzăm

Tonel Pop: O ținem într-o isterie națională

DIICOT s-a închis ermetic, iar INML nu mai spune nimic. O ținem într-o isterie națională. Chiar sistemul este unul viciat profund. Este o chestiune de siguranță națională. Iar când se va afla că sunt mai multe cazuri atunci este clar că o sa ajungem la concluzia că avem multe rapiri, omoruri si asa mai departe”, a precizat Tonel Pop în direct la România TV. 

VEZI ȘI: Cazul Caracal. Anchetatorii scanează pereții din casa lui Gheorghe Dincă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel