Anchetă Caracal. Descinderi în România și Italia. Dincă, legături cu clanurile de traficanți

Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă

Mai multe descinderi ar avea loc în România și Italia în ancheta cazului de la Caracal.

Autoritățile verifică legăturile familiei lui Gheorghe Dincă cu oameni din lumea interlopă și clanurile de traficanți de persoane, relatează România TV. Procurorii verifică acuzațiile de legături cu clanurile de traficanți pe care le-ar avea familia lui Dincă.

Conform sursei citate, la această oră există informații clasificate privind ancheta de la Caracal. Marcel Vela, ministrul interimar al Afacerilor Interne a vorbit despre faptul că a existat o corespondență secretă cu privire la cercetările făcute în acest caz. 

Procurorii verifică familia lui Dincă 

Din același dosar, Caracal, se mai cunoaște că ar fi fost disjunse mai multe anchete, iar procurorii fac cercetări legate de familia lui Dincă și legăturile cu clanurile interlope din România și Italia. 

În ultimele luni au fost nenumărate plângeri cu privire la activitățile pe care le-ar fi desfășurat membrii familiei lui Dincă în România și Italia. Printre aceste acuzații se numără și faptul că familia lui Dincă ar fi plasat oameni la negru pe piața muncii din Italia, ar fi dus fete la muncă în Italia. Sunt mai multe piste pe care procurorii le verifică în ancheta Caracal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel