Ancheta Caracal. Ce NU spune DIICOT după trei săptămâni. Bogdan Chirieac, semnal

Caz-Caracal
Caz-Caracal

Ancheta de la Caracal continuă la mai bine de trei săptămâni de la apelul Alexandrei Măceșanu la 112. Cu toate acestea, DIICOT nu vorbește despre o problemă esențială, este de părere analistul politic Bogdan Chirieac. 

Bogdan Chirieac susține că la trei săptămâni de la apariția cazului ”Caracal”, DIICOT nu a deschis o anchetă în ceea ce privește traficul de persoane. 

”Sunt trei săptămâni astăzi. Noi nu avem informații că DIICOT anchetează rețelele de traficanții de carne vie din Caracal de astăzi. Noi nu avem informația oficială din partea DIICOT că s-a deschis un dosar penal pentru trafic de carne vie. Erau lucruri care erau cât pe-aci să nu le aflăm. Esența problemei este traficul de carne vie”, a precizat Bogdan Chirieac în direct la România TV. 

La trei săptămâni de la descoperirea cazului de la Caracal, principalul suspect este arestat temporar. Anchetatorii desfășoară zilnic cercetări la domiciliul suspectului, iar două fete, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, sunt date dispărute. Deși Gheorghe Dincă a recunoscut două crime, trupurile victimelor sunt de negăsit. Un raport al IML arată că ADN-ul unor probe prelevate din curtea suspectului ar aparține Alexandrei Măceșanu. 

VEZI ȘI: Anchetă Caracal. Bogdan Chirieac, despre procurorul #rezist: Asta are pe conștiință

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel