Anchetă Caracal. Bogdan Chirieac, despre procurorul #rezist: Asta are pe conștiință

Bogdan Chirieac a făcut noi precizări în ceea ce privește ancheta de la Caracal și cine ar putea plăti în acest caz. 

Având în vedere situația de la Caracal, dar și alte cazuri anchetate de DIICOT în ceea ce privește proxenetismul, traficul de persoane și nu numai, analistul politic Bogdan Chirieac a fost întrebat în direct la România TV dacă România ”a dormit” în toată zona asta, de 20 de ani. 

”Nu, nu doar în zona asta, în toată România. Aici totul a ajuns în fața presei și există acest interes formidabil al publicului, în primul rând, datorită lui Alexandru Cumpănașu, care a mediatizat lucrurile și presa din România, cea mult hulită, a preluat imediat subiectul și a intrat în profunzime. Nu uitați că o anumită parte a presei, în momentul în care s-a anunțat crima, prima lor grijă a fost să spună că procurorul nu a intervenit din cauza Secției Speciale care trebuie desființată imediat și că s-a întâmplat monstruozitatea fiindcă PSD a schimbat legile justiției. Lucru fals și dintr-o parte și din alta. Dacă nu ar fi fost presa de main-stream în momentul acesta și presa online, o anumită parte a ei...”, a precizat Bogdan Chirieac în direct la România TV.

Cine plătește în cazul de la Caracal?

În cadrul intervenției televizate Bogdan Chirieac a vorbit și despre procurorul Cristian Popescu, de la Caracal. 

”Îl cheamă Cristian Popescu și am înțeles că a fost pe scările tribunalului la grevă și este un petiționar... Omul luptă pentru independența justiției... Acest tip de magistrat, din nefericire, care a poluat și poluează magistratura din România, pe lângă oamenii excepționali care lucrează acolo, deci acest tip de magistrat se legitimează în această metodă de #rezist. Dar el, fundamental, are pe conștiință- dacă are conștiință, poate că nu are- moartea fetelor. Mă tot întrebați dacă va fi anchetat. Da. Inspecția Judiciară va întreba, se vor da răspunsuri și cu asta s-a închis dosarul”, a mai precizat Bogdan Chirieac. 

VEZI ȘI: Caracal/ Psihiatru, despre Dincă: Fiecare crimă l-a PERFECTAT. A premeditat totul ca să aibă un alibi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel