EXCLUSIV  Anca Lupeș, la interviurile DC NEWS. Românca din juriul Eurovision Germania 2018, totul despre industria muzicală

DC News continuă seria interviurilor.

Așadar, în ediția de mâine, marți, 27 februarie, invitată în studioul DC News este Anca Lupeș, un nume foarte cunoscut în industria muzicală.

Anca Lupeș este singurul român care a fost invitat să jurizeze Eurovision Germania 2018. Ea va vorbi la interviurile DC News despre experiența Eurovision în Germania, despre industria muzicală, artiști, case de discuri, dar și multe alte subiecte interesante despre industria muzicală autohtonă.

Totodată, Anca Lupeș este fondatorul și organizatorul conferinței Mastering The Music Business.

Anca Lupeș va discuta cu Tudor Curtifan și Andi Miron, într-un interviu DC News, mâine, de la ora 11:00.

[citeste si]

Anca Lupeș

Anca Lupeș – este unul dintre cei mai experimentați profesioniști din industria muzicală românească. Cel mai important avantaj al său este faptul ăa de-a lungul carierei activează în aproape toate domeniile acestei industrii: – mass media (presă, radio, TV), organizare de concerte, case de discuri, agenții de management și booking.

În 2009 a fost primul absolvent din România al cursurilor de Master In Music Business la prestigioasa Berklee College of Music (Boston, USA). Organizator si trainer pentru cursuri de music business si master classes cu artisti internaționli, este fondatorul și organizatorul conferinței Mastering The Music Business.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel