Anca Boagiu: Cred că este nevoie de o remaniere guvernamentală

anca-boagiu-285x300
anca-boagiu-285x300

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a declarat joi că din punctul său de vedere este nevoie de o remaniere a Guvernului, dar că în partid nu s-a discutat despre acest subiect.

Anca Boagiu  a fost întrebată, în cadrul unui interviu pentru gândul,  dacă i se pare oportună împrospătarea echipei guvernamentale. "Remanierea se face şi nu se vorbeşte. Când o faci, o faci. (...) Întotdeauna este nevoie de o rupere de ritm şi cred că este nevoie şi de o remaniere guvernamentală. Nu neg acest lucru sau nu exclud acest aspect. Dar cred că ceea ce este foarte necesar în acest moment este ca ritmul reformelor să fie continuat şi oamenii din Guvern să fie determinaţi să meargă mai departe. Nu e o perioadă uşoară, nu e o perioadă de tratat cu superficialitate şi cred că e o perioadă de responsabilitate maximă vizavi de România", a răspuns ea.

Boagiu a mai arătat că subiectul nu a fost discutat în partid. "Nu l-am discutat. Ce ştim cu toţii este că atunci când o să decidem s-o facem, o facem şi vă anunţăm", a afirmat ea. Ministrul mai crede că "ar fi culmea" ca PDL să nu ţină cont de părerea preşedintelui privind revocările şi numirile de miniştri. "Nu ştiu ce consideră ceilalţi colegi ai mei, dar pentru mine, da, contează şi cuvântul preşedintelui Traian Băsescu. A contat întotdeauna. Am avut încredere şi în calităţile profesionale (...) dar şi în flerul politic pe care îl are. Ar fi culmea să nu ţinem cont de opinia preşedintelui care ne-a fost întotdeauna un partener", a conchis Boagiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel