Ana Diaconu, uimită când a văzut cine a venit să semneze pentru tatăl ei

Emoțiile și tensiunea cresc pe zi ce trece pentru Mircea Diaconu. Mai are nevoie de 15.000 de semnături pentru a ajunge să candideze independent în Parlamentul European.

Ana, fiica maestrului, a fost invitată la Antena 3, unde a mărturisit că ultima săptămână care s-a scurs a fost una destul de grea, dar în aceste zile a cunoscut o mulțime de oameni frumoși care i-au acordat tot sprijinul din lume. Ana Diaconu a spus că a rămas uimită când a văzut că un om care nu putea să vadă lumina zilei, fiind orb, a venit cu un tabel cu semnături pentru marele actor.

"Sunt convinsă că se strâng toate semnăturile. Trebuie să menținem ritmul. Ne bazăm pe București pentru că din țară vin mai greu coletele. Oamenii încă sună și încă trimit coletele. Oamenii plătesc tot felul de taxe doar pentru a fi siguri că tabelele cu semnături ajung cu bine la destinație. Este o mobilizare la nivel național. Este o luptă dată clasei politice și întregului sistem. În ultimele nopți... am dormit foarte puțin. Am simțit că există solidaritate, am simțit că în România există viață și că sufletul nu a murit. Oamenilor le pasă de ce se întâmplă și le trebuie doar o scânteie să arate acest lucru. M-au impresionat toți oamenii, dar mai ales cei bătrâni, în cârje care au venit cu formularele completate. Au venit cu lacrimi în ochi. Mi-au adus flori. A venit chiar și un orb care a venit cu un formular completat cu șase poziții. Avem o persoană care nu avea internet, dar care ne-a trimis un formular făcut cu pixul. A tras cu rigla tabelul pentru a putea scrie", a spus Ana Diaconu la "Sinteza Zilei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel