Ambasadorul Belgiei în Coreea de Sud își cere scuze, după ce soția sa a lovit o vânzătoare

Pixabay
Pixabay

Soția ambasadorului Belgiei la Seul a lovit o vânzătoare care dorea să verifice hainele acesteia. Ținuta soției ambasadorului a creat confuzie. 

Ambasadorul Belgiei în Seul și-a cerut scuze pentru comportamentul soției sale, care a lovit angajata unui magazin din capitala Coreei de Sud. Imaginile de pe camerele de supraveghere o surprind pe soția lui Peter Lescouhier, Xiang Xueqiu, în vârstă de 63 de ani, cum plesnește o femeie care lucrează ca vânzătoare, transmite BBC

Angajata dorea să verifice hainele pe care aceasta le proba, fiind îngrijorată că femei ar putea fura din magazin. Ambasada Belgiei spune că momentan Xiang este în spital și se recuperează în urma unui atac vascular cerebral. Comunicatul ambasadei adaugă că femeia va coopera cu poliția pentru rezolvarea anchetei imediat ce aceasta va putea. 

Incidentul a avut loc pe 9 aprilie în zona Yongsan-gu din Seoul. Soția ambasadorului a petrecut o oră în magazinul în care a probat haine înainte să plece. Aceasta a fost urmată afară de angajata magazinului, care a dorit să verifice hainele pe care le purta aceasta, temându-se că femeia le-ar fi putut fura. Ținuta lui Xiang Xueqiu era cumpărată de la magazinul unde a avut loc incidentul, creând astfel confuzia care a dus la nefericitul incident. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel