Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail [email protected] și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

Altfel de ciocolată. Arată la fel, dar e mai gustoasă. Află secretul

Rodica Mitu / 28 sep 2019 / 13:20
Ciocolată
Ciocolată

Cum să reinventezi ciocolata fără a adăuga alte arome și ingrediente?

Simplu: folosind fructul arborelui de cacao și nimic mai mult. Liderul mondial în domeniu, Barry Callebaut, a prezentat o nouă metodă de a produce ciocolata pentru a răspunde la provocările unei industrii în căutarea unei noi identități.

"Ciocolata este făcută din boabele de cacao, care sunt sâmburii unui fruct. Dar de ce să folosești însă doar sâmburii și restul să arunci? Nu are nici o noimă din punct de vedere ecologic sau economic", explică Antoine de Saint-Affrique, patronul grupului elvețian.

 

Continuarea materialului pe DCBUSINESS.RO.



Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


nxt.23
YesMy