Allview lansează V2 Viper S. Vezi cât costă

Allview lansează smartphone-ul V2 Viper S, un telefon cu un sistem Android 6.0 

V2 Viper S suportă conexiuni de internet mobil la viteze 4G Dual Mode, în standardele FDD şi TDD. Fişierele care depăşesc 20MB pot fi descărcate mai rapid cu ajutorul funcţiei Turbo Download, care foloseşte atât conexiunea WiFi cât şi 4G/3G.

V2 Viper S este un smartphone Dual SIM echipat cu procesor Octa Core, rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow, are 3 GB memorie RAM şi o memorie internă de 32 GB. Spaţiul de stocare poate fi mărit prin utilizarea unui card microSD de până la 128 GB.

V2 Viper S are o cameră foto de 16 MP, dispunând de grup optic cu 6 lentile şi Flash cu 3 LED-uri pentru sensibilitate crescută în condiţii de iluminare scăzută. Ecranul este de 5" și foloseşte un panol LCD cu tehnologie IPS, suportând rezoluţia 1080p. Camera frontală foloseşte un senzor de 5MP.

V2 Viper S include transmiţător infraroşu, ceea ce înseamnă că se poate folosi ca telecomandă pentru dispozitivele electronice din gospodărie.

Smartphone-ul Allview V2 Viper S este disponibil pe bază de precomandă începând de astăzi, la preţul de 1149 Lei, iar livrările vor începe la sfârşitul lunii octombrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel