Alina Mungiu-Pippidi: USR, perceput ca un eșec. Poate pricepe dreapta că...

Analistul politic Alina Mungiu-Pippidi explică, într-un editorial, de ce PSD e tot la 43% în sondaje și cum a crescut PNL. 

”Ca atare, multă lume a perceput USR ca pe un eșec, ca atare voturile s-au întors la PNL ca opțiune anti-PSD, și PNL s-a întors la 27%, PSD însă are exact 43%, scorul său la CURS de anul trecut cînd a cîștigat alegerile. Desigur, acest sondaj de la unicul nostru institut credibil (cînd nu e temporar capturat de Sebi Lăzăroiu), CURS, l-ați fi putut citi ieri, dacă presa nu ar fi așa de controlată că agențiile de știri online și ziarele l-au băgat sub preș. Îl citez, ca atare, conform ziarului Hunedoara liberă.

Poate dreapta pricepe că abordarea sa actuală nu e de succes, nici cu ajutorul presei serviciilor, DNA, SUA și Bruxelles contra lui Dragnea, și că de la 27 la 51 la sută trebuie să faci altceva decît ce ai făcut pînă acum, adică mutarea de către servicii a acoperiților sau șantajabililor într-un nou UNPR/aripă PSD/ cu care să faci o majoritate după insurecție? Poate oare pricepe că le trebuie o majoritate a votanților? Că dacă începem de acolo și nu stăm toată ziua la ușa serviciilor pentru soluții, soluții sunt.”  a scris Alina Mungiu-Pippidi într-un editorial publicat pe România Curată

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel