Alina Gorghiu, aproape de Blaga: Eu învăț de la PD în fiecare zi

Liberala Alina Gorghiu este de părere că foștii pedeliști din PNL sunt un model în privința organizării și activismului.

Întâlnirea foștilor membri pedeliști din PNL l-a readus pe scena politică pe Vasile Blaga, care a demonstrat că încă are un cuvânt de spus în privința viitorului electoral al liberalilor. Alina Gorghiu a ținut să precizeze că foștii pedeliști au calități demne de apreciat.

Ce e al lor...e al lor  

"De ani de zile se vântură public tema asta, chiar de la prezidențiale: 'Nu faceți fuziunea cu PD-ul că va fi o piatră de moară de gâtul lui Klaus Iohannis'. (...) Știu exact cât de vulnerabili eram din pricina acestei teme pentru că toată lumea spunea că o să pierdem din cauza PD-ului, PD-ul a fost o parte componentă puternică în cadrul acestei fuziuni. Partea de organizare a fost una extraordinară și partea de activism. Eu învăț de la PD în fiecare zi. Ce e al lor...e al lor, ce e al fostului PNL e al fostului PNL. Iar oamenii din fostul PDL mi-au demonstrat foarte clar că acolo unde îi pui să candideze știu să îți câștige alegerile. Cifrele, până la urmă, vorbesc și voturile vorbesc"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel