EXCLUSIV  Alice Peneacă, viața după Bobby Păunescu!

Despre iubire, respect reciproc, relații, noroc și noua sa viață la New York, ne povestește Alice Peneacă, în a doua parte a interviului pentru DC News. 

Super modelul se consideră o persoană extrem de loială nu doar în relația de cuplu, ci și în general.  

- Ce ar trebui să facă un bărbat ca să te merite și să te cucerească pe deplin?

Să mă respecte. Și de aici pornesc toate.

(oar_w460)

- Care e definiția perfectă a iubirii pentru tine?

Cred că iubirea reală este aceea bazată pe respect și admirație, susținere, încredere. Sentimentul de pasiune este cel care se stinge primul, dacă nu ai o bază “solidă” atunci relația nu poate avea un viitor prea fericit. Cu toții căutăm pasiunea și nebunia care te fac să simți că trăiești, iubirea aceea extremă, însă cred că în viață ai nevoie mai mult de liniște sufletească care să te motiveze și să te ajute să obții lucruri importante pentru tine. Nu să îți dedici viața alcuiva ci să o construiești împreună cu partenerul. O minte liniștită va avea rezultate mult mai bune întotdeauna!

(oar_w460)

- Ce nu ai face niciodată din dragoste?

Nu cred că se pune problema ce nu aș face din dragoste. Contează că dacă faci compromisuri sau sacrificii, să fie pentru o persoană care le va aprecia și va merita acest lucru. Însă acesta este un risc, pentru că niciodată nu poți ajunge să cunoști o persoană cu adevărat. Oamenii sunt într-o continuă schimbare. Probabil intuiția funcționează de cele mai multe ori, bine sau rău! 

- Ai înșelat vreodată într-o relație?

Dacă vorbim despre relațiile de la 17-18 ani când ne țineam de mână în parc (și nimic mai mult)...da:))! Însă niciodată când a fost vorba despre o implicare serioasă. Sunt o persoană foarte loială, atât în relațiile cu cei din jurul meu cât și cu partenerul de viață.

- Cum arată nouă ta viață? Te-ai mutat la New York să studiezi actoria? Ți-a surâs norocul să iei vreun casting important până acum?

Nu m-am mutat să studiez actoria. M-am mutat pentru că am considerat (împreună cu agenția mea de acolo) că este momentul să încep să îmi dezvolt cariera creată în Europa și pe piața din US. 

Da, desigur, și sunt foarte fericită pentru asta, tocmai am făcut două campanii pentru L'Oreal, din nou! Vor apărea pe piață aproximativ în luna noiembrie.

(oar_w460)

- Către ce roluri țintești și lângă ce mari actori îți dorești să ajungi să joci?

Cum spuneam, actoria nu face parte din planul meu, însă dacă va exista ocazia, de ce nu? 

- Ți-ai propus să te muți în America definitiv?

Mi-aș dori, însă este prematur acum să pot vorbi despre o decizie definitivă.

- Cu ce prietene vedete din România ții legătura și te sfătuiești în carieră?

Nu am prietene “vedete”:)) Prietenele mele sunt cele pe care le am încă de pe vremea copilăriei. 

(oar_w460)

- Care crezi că sunt atuurile tale?

Faptul că sunt o persoană sociabilă? Nu știu, poate asta, și sunt foarte deschisă provocărilor. Asta nu știu cât de bine este:))! 

- Te consideri norocoasă? De ce?

Da! Am început carieră de modeling foarte târziu și ce am reușit să fac în 4-5 ani reprezintă enorm pentru acest segment. Consider că am avut parte de noroc și în viață, iar fiecare întâmplare, bună sau mai puțin bună, a ajutat să îmi construiesc drumul.

- Ai vreun regret în acest moment față de trecutul tău? Îți lipsește ceva anume?

Nu am niciun regret, poate doar că nu am început mai devreme cu 1-2 ani cariera de modeling. Însă în același timp, la 20 de ani ești suficient de matur să poți lua decizii și să poți face față provocărilor din această industrie, așa că nu pot spune că îmi pare rău. Am știut exact ce am vrut și ce e bine pentru mine. Am ales să stau departe de anumite lucruri și sunt fericită pentru deciziile mele.

 

 Citiți aici prima parte a interviului cu Alice Peneacă pentru DC News!

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel