EXCLUSIV  Ritual de beauty cu Alice Peneacă!

Este în topul celor mai bine cotate modele, a avut un mariaj cu omul de afaceri Bobby Păunescu, alături de care a stat din anul 2015 până spre sfârșitul anului trecut, iar de ceva timp are o nouă viață în America, la New York!

 La 26 de ani, Alice Peneacă țintește sus! Iată ce povestește, în exclusivitate, pentru DC News!

(oar_w460)

- Alice, ești în topul celor mai bine cotate modele autohtone! Cum te menții acolo și ce sacrificii faci pentru a rămâne mereu pe primul loc și a arăta atât de bine?

Cred că cel mai important este să îți menții o bună stare spirituală și de aici pornesc toate. Nu este ușor întotdeauna să te adaptezi schimbărilor însă trebuie să înveți să accepți că asta face parte din viața ta iar recompensele sunt pe măsură.

- Care este ritualul tău zilnic de înfrumusețare și de la ce anume nu te abați niciodată?

Îmi place să port cât mai puțin machiaj și nu folosesc fond de ten. Asta ajută foarte mult ca tenul meu să respire. Folosesc în fiecare seară după demachiere crema “the rich cream” de la Augustinus Bader iar în rest merg la Noblezza unde ador tratamentele lor faciale și corporale!

(oar_w460)

- Ce înseamnă de fapt frumusețea pentru tine?

Frumusețea este subiectivă și în primul rând este trecătoare. Cred că important este să fii o persoană bună și să încerci să adaugi plusuri personalității, gândirii și sufletului, astfel încât să poți reprezenta mai mult decât o figură plăcută.

- Ce stil vestimentar te definește cel mai bine?

Stylingul este unul dintre lucrurile mele favorite și îmi place în mod deosebit să compun ținute, pun accent pe accesorii și piese statement în combinație cu un outfit mai basic. Depinde foarte mult de starea pe care o am, momentul zilei și locul în care mă aflu. New York-ul este un oraș foarte complex și mă inspiră foarte mult în privința asta. Este și un loc în care te poți exprima liber mai ales în acest segment de “fashion”. Acolo trebuie să ai curaj să combini culori, ținute, pe care în orașe ca București lumea le consideră extravagante, însă mie îmi place asta!

- Care sunt prioritățile tale acum, de când ești o femeie liberă?

Job-ul este prioritatea mea și dezvoltarea personală. De asemenea am învățat să am mai multă grijă de mine, să fiu mult mai atentă cu ce mănânc, m-am updatat stilului “healthy” din USA.

(oar_w460)

- Te dedici exclusiv job-urilor?

Job-ul, desigur, apoi fac mici lucruri care îmi plac. Spre exemplu ador să explorez locuri noi așa că am decis să călătoresc de fiecare dată când am timp liber, nu doar cu job-ul.

- Mai ai timp și pentru tine? Cum arată o zi din viața ta în America?

Cafeaua, este primul lucru. Yoga de dimineață, o clasă de SLT sau sprinturi, petrec timp cu prietenii iar apoi seara yoga sau meditație. Desigur, am și zile în care fac mai puțin sport însă încerc să îmi mențin un ritm de viață echilibrat.

(oar_w460)

- Există cineva nou în viața ta, un iubit?

Toți prietenii de la New York sunt noi, însă consider că cel mai bun lucru, momentan, este să petrec timp cu mine și să fiu înconjurată de persoane care mă fac să mă simt fericită.  

Citiți mâine a doua parte a interviului cu Alice Peneacă pentru DC News, în care modelul vorbește despre dragoste și regrete! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel