Alexandru Petrescu: NU voi mai face parte din noul cabinet

Diana Popescu / 28 iun 2017 / 13:11 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Alexandru Petrescu, care a deţinut postul de ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat în cabinetul Grindeanu, a scris, miercuri, pe contul său de Facebook, că nu va face parte din noul Guvern. 

"Nu voi face parte din cabinetul guvernamental ce se profilează în aceste ore. Aş vrea să vă mulţumesc pentru sprijinul acordat pe parcursul mandatului meu guvernamental şi să vă urez mult succes în definitivarea proiectelor demarate împreună", a scris fostul ministru. 

El a enumerat câteva dintre proiectele demarate în timpul mandatului său: Legea prevenirii, trimisă în Parlament în luna mai, programul Start-Up Nation, operaţional din 15 iunie, o strategie în domeniul Parteneriatului Public-Privat pe următorii cinci ani, cuprinzând îmbunătăţirea legislaţiei primare şi elaborarea celei secundare, programul privind internaţionalizarea IMM-urilor, îmbunătăţirea legislaţiei în domeniul comerţului, Legea lobby-ului, susţinerea şi dezvoltarea industriei creative şi multe alte proiecte şi programe pentru dezvoltarea mediului de afaceri. 

Petrescu a mai spus că a fost onorat să facă parte din Guvernul României şi a mulţumit echipei cu care a lucrat în minister şi colaboratorilor. 

Alexandru Petrescu a fost numit, la începutul anului, ministru al Economiei, însă, la remanierea din februarie, el a preluat portofoliul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat. Anterior, el a fost directorul general al Poştei Române.

[citeste si]


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24