Alexandru Mazăre, întrebare cheie la ÎCCJ. ''O poate împărtăși orice politician''

Radu Mazăre
Radu Mazăre

Alexandru Mazăre, unul dintre frații fostului edil al Constanței,  a vorbit în direct, la România TV, despre condamnarea fratelui său.

Orice justițiabil care ajunge la ÎCCJ, în toate discuțiile pe care le poartă, primește următoarea întrebare: La ce complet ai căzut? În funcție de ce răspuns i se dă, afli dacă ești condamnat sau nu. Acest lucru îl știe toată lumea. Ești condamnat din start, fără niciun fel de șansă de a te apăra. Mulțumesc lui Dumnezeu, eu nu m-am aflat printre acești justițiabili și am fost într-un complet care își face strict datoria.

În Madagascar este cu totul invers, relațiile sunt de altă natură. Există anumite instituții, dar lucrurile se întâmplă undeva paralel, pe lângă sistemul instituțional, a declarat Alexandru Mazăre, în direct, în cadrul emisiunii lui Victor Ciutacu, de la România TV.

O poate împărtăși orice politician

Ceea ce a pățit el nu este neapărat un caz singular. Soarta lui o poate împărtăși orice politician sau persoană din administrație. Până când nu vom avea o justiție independentă, o să ne plângem la televizor, a adăugat fratele lui Radu Mazăre.

Întrebat dacă a fost adus în țară pe 20 mai pentru a astupa procesul lui Liviu Dragnea de la ÎCCJ, Alexandru Mazăre a declarat că sunt doar insinuări, iar cei doi nu au interacționat deloc: Haideți să terminăm cu asta. Cu ce să îl predea pe Dragnea? Nu au interacționat. Numai speculații, numai insinuări. Am fost foarte dezamăgit de prestația presei din România

De ce nu a vorbit la ]CCJ

Am să merg vineri la el. Nu avea ce să spună astăzi la ÎCCJ. Era o confirmare a mandatului de arestare. Acțiunile pe care le vom întreprinde sunt acțiuni juridice. Este și o contestație în anulare depusă, a spus Alexandru Mazăre.

Vezi și: Avocata lui Radu Mazăre, declarații în direct: Cum trăiește în închisoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel