Sorin Alexandrescu va fi eliberat din închisoare, a decis Tribunalul București

Directorul executiv al Antena Group, Sorin Alexandrescu, va fi cercetat în stare de libertate, au decis, joi, magistrații Tribunalului București, transmit televiziunile de știri.

[caption id="attachment_323594" align="alignleft" width="640"] Foto: paginademedia.ro[/caption]

Tribunalul București a acceptat astfel recursul formulat de apărătorii lui Alexandrescu, în legătură cu decizia de arestare preventivă pentru 29 de zile a acestuia.

CEO Antena Group va ieși în cursul zilei de astăzi de sub arestul Capitalei, având însă interdicția de a părăsi țara.

Decizia este una definitivă.

Procurorii anticorupție îl acuză de șantaj pe Sorin Alexandrescu, în urma unei reclamații primite din partea administratorului RDS-RCS, Ioan Bendei. Acesta din urmă pretinde că Alexandrescu l-a constrâns să difuzeze prin furnizorul de televiziune pe care îl administrează posturile trustului Intact, CEO-ul Antena Group avertizându-l că, dacă refuză să se conformeze, va face dezvăluiri televizate despre el.

Sorin Alexandrescu a răspuns astăzi întrebărilor avocaților și președintelui completului de judecători al Tribunalului București. El a infirmat șantajul și implicit amenințările la adresa administratorului RDS-RCS de care este acuzat. Totodată, el a spus că documentul semnat de RDS-RCS cu Bodu SRL, firma deținută de fiul șefului LPF Dumitru Dragomir, i-a fost transmis anonim, cu o săptămână înainte să se întâlească cu Ioan Bendei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel