ALEGERI SUA. Obama: În joc este democrația

Barack Obama s-a implicat activ pe toată durata campaniei electorale în alegerile din SUA. Președintele a susținut-o fără rezerve pe candidata democrată Hillary Clinton.

Cu doar câteva ore înainte de alegerile prezidențiale din SUA, președintele Barack Obama s-a adresat din nou cetățenilor. El a susținut că Donald Trump nu este pregătit pentru a ocupa Biroul Oval, un mesaj pe care l-a repetat pe toată durata campaniei.

Obama a insistat că Trump are un caracter care ar pune capăt oricărui progres înregistrat de el în opt ani de mandat și că Hillary Clinton este cea care va continua politicile sale. Mai mult, Obama a insistat că democrația însăși este în joc la aceste alegeri.

Președintele american a criticat de mai multe ori temperamentul lui Trump, lipsa de cunoștințe de bază despre teme critice în Europa, Orientul Mijlociu sau Asia. 

Obama a petrecut aproape toată săptămâna dinainte de alegeri în campanie electorală în statele mai problematice, făcând apel mai ales la votanții tineri, de culoare și hispanici care au fost cheia victoriei sale în 2008 și 2012, scrie Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel