ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Călin Popescu Tăriceanu: Este momentul să închidem un capitol nefast, regimul Băsescu

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Călin Popescu Tăriceanu, candidat independent, a declarat, duminică, în ziua în care românii își votează președintele, că "este momentul să închidem un capitol nefast al evoluţiei politice a României, regimul Băsescu".

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. "Vreau să subliniez importanţa acestui moment pentru continuarea cursului democratic al României. Mi-aş fi dorit ca această campanie să fi fost mai mult dedicată dezbaterii programului fiecărui candidat, pentru ca cetățenii să a cunoaşte ofertele candidaților, profilurile loe punctele importante din program și punctele tari ale candidaţilor. Din păcate, campania a fost perturbată în ultimele trei săptămâni de subiecte de cu totul altă natură.

Astăzi este momentul să închidem un capitol nefast al evoluţiei politice a României, regimul Băsescu, şi să întoarcem o pagină care să însemne revenirea la nomalitate, la instituţii puternice, credibile în fața cetățenilor, respectiv legislativul, executivul şi justiţia. Eforturile mele vor fi dedicate acestui scop de a reclădi încrederea și bunăstarea cetățenilor. România a avut prea mult de suferit în aceşti ultimi 10 ani și merită mai mult, merită mai bine", a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel