ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Prima amendă din campanie pentru propagandă electorală

Polițiștii au dat prima amendă din această campanie electorală. 

O amendă de 4.500 de lei a fost dată pentru afişarea de materiale de propagandă electorală în alte locuri decât cele stabilite legal în acest scop, se menţionează într-un comunicat de presă postat joi pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, potrivit Agerpres. 

În 16 noiembrie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Fărcăşeşti au fost sesizaţi un tânăr de 29 de ani, din comuna Fărcăşeşti, despre faptul că în curtea unei familii sunt aplicate ilegal afişe electorale.

”La faţa locului s-au deplasat lucrătorii de poliţie care au constatat că în interiorul curţii ce aparţine unei femei de 58 de ani, din comuna Fărcăşeşti, pe o construcţie din lemn, sunt amplasate afişe electorale reprezentând candidaţii unei formaţiuni la Alegerile Parlamentare 2016. S-a luat măsura sancţionării contravenţionale a femeii, conform prevederilor Legii 208/2015, cu amendă în valoare de 4.500 lei, pentru afişarea de materiale de propagandă electorală în alte locuri decât cele stabilite legal în acest scop” se arată în comunicatul de presă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel