Urmărește emisiunea live


ALEGERI LOCALE 2016. Pericolul din secţiile de votare

ALEGERI LOCALE 2016. Pompierii de la IGSU efectuează verificări la secţiile de votare din toată ţara, înaintea alegerilor locale din 5 iunie. În urma controalelor, în peste 7000 de secţii de votare au fost descoperite peste 1700 de nereguli privind securitatea la incendiu.

ALEGERI LOCALE 2016. Pompierii de la prevenire fac în această perioadă mai multe acţiuni de control în locurile unde vor fi amenajate secţiile de votare pentru alegerile locale din 5 iunie. Aceştia anunţă că, în doar câteva zile de verificări, au fost descoperite peste 1.700 de situaţii în care nu erau respectate normele de securitate în caz de incendiu.

"Până la această dată, personalul specializat a efectuat 7.098 de verificări la secţiile de votare stabilite la nivel naţional, fiind înlăturate în mod operativ peste 1.700 nereguli. Disfuncţionalităţile identificate în teren prin încălcarea legislaţiei din domeniul apărării împotriva incendiilor au fost sancţionate cu nouă amenzi, în cuantum de 5.100 lei", se arată într-un comunicat al IGSU.

ALEGERI LOCALE 2016. Pentru votul din 5 iunie vor fi organizate 18.616 secţii de votare, anunţa Ministerul Afacerilor Interne încă de la începutul lunii mai. Acum, pompierii de la prevenire spun că urmăresc ca în aceste locuri "să fie marcate şi practicabile căile de evacuare, să fie funcţionale sistemele de stingere a incendiilor, instalaţiile de iluminat de siguranţă, cabinele de vot să fie amplasate fără diminuarea gabaritelor căilor de acces şi de evacuare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel