Alegeri 2016. USR are un nou logo. Anunțul lui Nicușor Dan

Președintele Uniunii Salvați România, Nicușor Dan, anunță, într-o postare pe pagina sa de socializare, folosirea unui nou logo în campania electorală, pe care l-au botezat "Steagul".

"Acesta este noul nostru logo. Cel pe care îl vom folosi în campania electorală. Unul foarte simplu și ușor de folosit. Noi l-am botezat 'Steagul' — pentru că de la asta am plecat când l-am desenat. Orice mișcare are nevoie să se adune sub un steag și acesta este 'steagul' nostru. Alții au interpretat noul logo USR ca fiind stilizarea unui banner de demonstrație sau a unei pancarte cu revendicări — e bine și așa :). Haideți acum să-l facem cât mai cunoscut. Cu cât mai multă lume va afla mai repede care e noul simbol USR, cu atât mai mic va fi efectul 'ambuscadei legislative' prin care PSD ne-a furat semnul electoral", a scris Nicușor Dan, miercuri, pe Facebook.

Tribunalul București a menținut, pe 26 octombrie, decizia Biroului Electoral Central (BEC) prin care a fost respinsă folosirea siglei USR (reprezentată de un triunghi) la alegerile parlamentare.

BEC a respins folosirea acestei sigle de către USR, pe motiv că este asemănătoare cu cea a Uniunii Salvați Bucureștiul (USB), lucru interzis de lege.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel