Ajax - Juventus, un meci cu sute de arestări. Suporterii erau pregătiți de război!

Mai mulți suporteri au ajuns la poliție înaintea meciului Ajax - Juventus, după ce au fost percheziționați de polițiștii olandezi și asupra lor au fost găsite obiecte potenţial periculoase.

Peste 140 de suporteri, în principal italieni, au fost arestaţi, miercuri, la Amsterdam, înaintea meciului dintre Ajax şi Juventus Torino, din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, deoarece au fost găsite asupra lor obiecte potenţial periculoase, a anunţat poliţia olandeză, citată de AFP.

Un prim grup de 46 de suporteri a fost arestat în cursul după-amiezii, într-o staţie de metrou din Amsterdam, iar apoi alte 61 de arestări au fost efectuate la Johan Cruyff ArenA, unde s-a desfăşurat meciul. În cele două grupuri de fani majoritatea erau italieni, potrivit comunicatului poliţiei.

Unii fani aveau asupra lor petarde, spray-uri lacrimogene, un cuţit, torţe, un ciocan şi bastoane extensibile, a precizat poliţia, care a publicat fotografii cu obiectele confiscate.

Citește și: Manchester United - Barcelona | Rezultat final în meciul tur, sferturi Liga Campionilor

Pe Facebook, ministrul italian de interne, Matteo Salvini, anunţase arestarea a 120 de suporteri ai echipei Juventus.

Suspecţii au fost transferaţi la un centru de detenţie cu autobuzele, a indicat poliţia din Amsterdam, menţionând că ancheta este în desfăşurare.

Peste 30 de arestări au fost efectuate în apropierea stadionului, în cursul serii, unde fanii au aprins artificii, au aruncat cu pietre şi au spart geamuri. Aceste ultime arestări au avut loc la intrarea în stadion a fanilor echipei Ajax, menţionează agenţia olandeză ANP.

Ajax şi Juventus au terminat la egalitate, 1-1, miercuri seara, la Amsterdam, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Citește și: Ajax - Juventus | Rezultat final în meciul tur, sferturi Liga Campionilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel