Răzvan Marin la Ajax. Aad de Mos, comparație cu ”sume nebunești” din transferuri

Răzvan Marin la Ajax. Aad de Mos, comparație cu ”sume nebunești” din transferuri
Răzvan Marin la Ajax. Aad de Mos, comparație cu ”sume nebunești” din transferuri

Celebrul antrenor olandez Aad de Mos a apreciat în felul său mutarea lui Răzvan Marin la Ajax.

Răzvan Marin 'este un adevărat jucător al lui Ajax', a estimat pentru ziarul De Telegraaf celebrul antrenor olandez Aad de Mos, în condiţiile în care presa scrie că fotbalistul român se va transfera în vară de la Standard Liege la echipa din Amsterdam. Răzvan Marin ar urma să-l înlocuiască la Ajax pe Frenkie de Jong, care va juca la FC Barcelona.

Aad de Mos este convins că gruparea olandeză face alegerea potrivită. Ajax ar plăti între 12 şi 14 milioane de euro pentru mijlocaşul ce ar urma să semneze pe cinci ani cu 'lăncierii'. În opinia lui De Mos, care le-a antrenat atât pe Ajax cât şi pe Standard, aceasta ar fi o afacere. 'Dacă facem o comparaţie cu sume nebuneşti pentru transferuri din zilele noastre, 12 milioane nu înseamnă nici pe departe prea mult', a declarat tehnicianul în vârstă de 72 de ani. 'Este un adevărat jucător al lui Ajax, are tehnică, viziunea jocului, capacitatea de a pasa, este creativ. Mi se pare o alegere excelentă a clubului', a spus De Mos.

'La construcţie, pe plan ofensiv, stă foarte bine. La nevoie poate şi să marcheze, ceea ce n-are cum să-mi displacă', a adăugat el. De Mos a câştigat Cupa Cupelor în 1988 cu echipa belgiană Mechelen, după o finală chiar împotriva lui Ajax (1-0). Mechelen o eliminase în primul tur pe Dinamo Bucureşti, pregătită de Mircea Lucescu (1-0 acasă, 2-0 în deplasare). În 1990, De Mos a dus-o pe Anderlecht în finala Cupei Cupelor, pierdută cu Sampdoria (0-2 după prelungiri). Formaţia din Bruxelles trecuse în semifinale de Dinamo, care-l avea pe bancă tot pe Mircea Lucescu (1-0 acasă, 1-0 în deplasare).

Citește și:

Răzvan Marin, la Ajax. Părerea unui fost mare internaţional belgian

Răzvan Marin, pe lista de achiziții a lui Ajax. Suma de transfer

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel