Ai bilete la UNTOLD şi NEVERSEA 2020? Iată TOT ce trebuie să știi

Un cititor DCNews a întrebat ce fac persoanele care au cumpărat deja bilete la UNTOLD şi NEVERSEA? Pot fi recuperați banii?

Potrivit unui comunicat al organizatorilor UNTOLD şi NEVERSEA, cei care au cumpărat bilete şi abonamente sunt asiguraţi că investiţiile lor nu se pierd.

„Faţă de aceşti oameni frumoşi, care cred în noi şi care au cumpărat deja zeci de mii de abonamente, avem datoria de a îi asigura că, indiferent de ce se va întâmpla cu ediţiile UNTOLD şi NEVERSEA în 2020, investiţia pe care au făcut-o în bucuria de a fi prezenţi la cele două festivaluri nu se pierde! Astfel, anunţăm că toţi fanii UNTOLD şi NEVERSEA, care sunt în prezent posesori de abonamente sau bilete pentru ediţia 2020, au posibilitatea să îşi transforme, gratuit, abonamentele sau biletele din acest an în abonamente sau bilete Anytime, valabile timp de 3 ediţii", au anunţat organizatorii.

Aceştia au precizat că toţi cei care au achiziţionat deja un abonament de orice fel, chiar şi bilet de o zi, pot opta pentru schimbarea acestuia în Anytime, care asigură accesul la una din următoarele 3 ediţii de festival, indiferent de data la care va avea loc.

„Toate caracteristicile abonamentului iniţial rămân aceleaşi, în continuare, iar termenul de schimbare în Anytime este valabil 10 zile, începând cu data de 27 aprilie 2020", au subliniat organizatorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel