Afirmație scandaloasă! Martor: Bebe Strungaru trimitea clienți pentru ”ieduțele” plasate în casa lui Dincă - România TV

Un martor sub acoperire a declarat pentru România TV faptul că Bebe Strungaru ar avea legătură cu Gheorghe Dincă, deși acesta a negat acest fapt.

Un martor sub acoperire, dar care este o sursă credibilă, potrivit România TV, a declarat clar că Bebe Strungaru îl cunoaște foarte bine pe Gheorghe Dincă și, mai mult, îi plasa adolescente, fete tinere. Le numea 'ieduțe' pe aceste fete, iar locul unde le plasa se află pe Strada Craiovei nr. 69 din Caracal, care coincide cu domiciliul lui Gheorghe Dincă. Aceste afirmații vor ajunge și pe masa anchetatorilor. Rămâne de văzut conexiunile pe care le vor face aceștia privind posibila legătură între Bebe Strungaru și Gheorghe Dincă.

Bebe Strungaru a spus că nu îl cunoaște pe Dincă

Amintim faptul că Bebe Strungaru a declarat că nu îl cunoaște pe Dincă: ”Nu l-am văzut niciodată pe Gheorghe Dincă, nu am vorbit niciodată şi nu am avut nevoie niciodată de dumnealui. Eu am 63 de ani şi dumnealui 66. Eu am făcut şcoala profesională de Strungărie, la Severin. Dumnealui nu ştiu ce a făcut, dar în niciun caz nu am avut cum să ne întâlnim. Nu l-am cunoscut. Nu îl ştiam nici din vedere. Nu auzisem de el până acum. Nu m-a interesat", a spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel