Aeronavă TAROM, reîntoarsă la puțin timp după decolare

Echipajul de la bordul unei aeronave TAROM s-a reîntors la sol la puțin timp după decolare.

Aeronava TAROM de tip Boeing 737-700, cu destinaţia Amsterdam, s-a întors pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, din motive tehnice, respectiv fisurarea unui geam exterior, cu rol pur decorativ, informează marţi operatorul naţional aerian.
Aeronava TAROM ROT 361 a decolat din Bucureşti la ora 8:40, potrivit informaţiilor aflate pe site-ul Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Va fi înlocuită cu "maximă celeritate"

Conform unui comunicat al companiei TAROM, aeronava va fi înlocuită cu "maximă celeritate" pentru a duce pasagerii la destinaţie în condiţii de maximă siguranţă şi confort, întârzierea estimată pentru ajungerea la destinaţie fiind în prezent de două ore.

"Decizia comandantului de a întoarce aeronava din cursă respectă întocmai normele şi procedurile de siguranţă şi securitate de aviaţie civilă. Motivul cunoscut la acest moment este fisurarea unui geam exterior, cu rol pur decorativ. Dorim să subliniem, încă de la început, că siguranţa şi securitatea pasagerilor şi a echipajului nu a fost pusă nici o clipă în pericol. Geamul care a suferit modificări - în exteriorul aeronavei - are un rol decorativ. Pasagerii sunt protejaţi de încă două straturi de material special, care nu au suferit nici un fel de modificare în timpul zborului. Apreciem reacţia rapidă a echipajului nostru şi profesionalismul cu care au tratat acest eveniment. În acelaşi timp, ne cerem scuze în faţa pasagerilor noştri şi le extindem cele mai sincere mulţumiri pentru respectarea indicaţiilor personalului de zbor", se spune în comunicat.

Din momentul aterizării, aeronava de tip Boeing 737-700 va fi supusă verificărilor tehnice amănunţite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel