Adriean Videanu vrea din nou la Primăria Capitalei

Adriean Videanu vrea să intre din nou în cursa pentru Primăria Capitalei, în 2016, recunoscând că cea mai mare greșeală pe care a facut-o a fost că nu a candidat, în 2008, pentru un al doilea mandat. Acesta a declarat la Gândul live că Sorin Oprescu poate fi un candidat de bătut.

"La momentul la care se va hotarî candidatul la Primaria Capitalei, dacă voi fi în măsură să câstig primaria, voi candida. (...) Cred că în 2016, Sorin Oprescu este un candidat de bătut. (...) În istoria politică recentă am făcut niște greșeli. Cea mai mare greșeală a fost că nu am mai candidat în 2008 la Primăria Capitalei. Am avut o frustrare personală, legat de neîncrederea colegilor mei. S-a înființat acea comisie senatorială care a controlat Primăria Capitalei din prima în ultima clanța, cu Curtea de Conturi, cu procese în instanța, am demonstrat că nu au fost Ok. Ce m-a deranjat: că colegii mei au votat, fără a ma consulta, pentru înființarea acestei comisii. Ei au considerat că am o problemă. A fost o decizie greșita", a declarat Videanu la Gândul Live.

 Videanu a recunoscut ca o eroare lipsa de comunicare în perioada în care a fost la Primaria Capitalei.

 "Nu am facut-o din naivitate. Dacă aș fi comunicat la Primăria Capitalei tot ce am făcut, n-ar mai fi spus bucureștenii astăzi că stadionul este facut de Sorin Oprescu, n-ar mai fi spus că pasajul e făcut de Sorin Oprescu, că toate celelalte lucrări sunt începute de Sorin Oprescu. A fost eroarea mea. (...) Vina îmi aparține exclusiv, nu era obligatia partidului sa comunice", a explicat Videanu.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel