Adrian Papahagi, acuzat de minciună în direct la Tv - Video

papahagi
papahagi

Invitat la emisiunea Cristinei Șincai de la Rtv, Adrian Papahagi a avut un schimb dur de replici cu directorul Institutului Diplomatic, Vlad Nistor. În timpul conflictului, Nistor i-a spus lui Papahagi că a studiat la Sorbona datorită relaţiilor pe care le-a avut tatăl său. Papahagi i-a dat replica şi  i-a spus lui Nistor că în momentul plecării sale tatăl său era decedat deja. Ziarul Cotidianul îl acuză pe Papahagi de minciună

Dacă privim pe Cv-ul lui Papahagi constatăm că acest a plecat în Franţa în anul 1997. Tatăl lui Papahagi, Adrian Papahagi, a decedat însă în anul 1999, la doi ani după plecarea fiului, informează Cotidianul.

După Revoluţie, Marian Papahagi a fost ministru adjunct al Învăţământului, apoi profesor de romanistică la Facultatea de Litere din Cluj şi profesor invitat la mai multe universităţi din Europa. În ultimii ani ai vieţii, a fost director la „Accademia di Romania” din Roma.

"Am auzit că sunteţi profesor. Aţi studiat ca mine la Sorbona? Aţi trimis studii ca mine la Sorbona?”. Vlad Nistor i-a dat însă replica: „Domnule Papahagi, dumneata ai studiat în străinătate având un singur merit, acela că eraţi fiul ilustrului dumneavoastră tată!”. Papahagi a negat însă aceste afirmaţii ale lui Nistor. ”Nu este adevărat, când am plecat în străinătate, tatăl meu murise!”.

Contactat de DeCe News Papahagi a explicat: "Nu mă las pus la punct de orice incompetent. Am o carieră universitară pentru care am muncit mult. Câte studii are domnul Nistor trimise la ISI? Vă spun eu niciunul. Eu am de şase ori mai multe şi articole publicate în publicaţii importante din străinătate".

Vezi mai jos episodul dintre Papahagi şi Nistor:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel