Adrian Năstase relevă pericolele care pândesc România după drama de la Colectiv

Adrian Năstase este de părere că, dincolo de dincolo de drama de la clubul Colectiv, românii trebuie să meargă mai departe din cauza pericolelor care îi pândesc.

"Ceea ce este cumplit, in tragedia incendiului de la Clubul Colectiv, este caracterul sau de continuitate a durerii. Mortii, care se adauga in fiecare zi, ne tin prizonieri intr-o situatie fara iesire. Nu este vorba numai de suferinta rudelor sau a prietenilor ci de starea de neputinta a intregii tari, privind sfarsitul inexorabil al celor aflati in stare critica in diferite spitale din tara si – acum – din strainatate. Solidaritatea noastra nu poate sa stearga lacrimile celor care se afla la granita dintre viata si moarte", a scris Adrian Năstase pe blogul său.

"In situatii de criza politica, este nevoie de coordonare, de conducere unitara si, pe de alta parte, este nevoie sa se obtina increderea populatiei ca situatia este sub control, ca lucrurile merg in directia cea buna. In conditiile actuale, cu un guvern demisionar, cu un CSAT nefunctional (din acest motiv), cu partide paralizate, cu o explozie de „societati civile" si de „agenti de influenta", interni sau externi, se lasa camp liber unor scenarii periculoase. Cred, de aceea, ca formarea, cat mai curand, a unui nou guvern care sa actioneze cu toata autoritatea este un imperativ national. Stiu ca unii sunt precauti si vor sa se pre-pozitioneze pentru alegerile de anul viitor. Cred insa ca prioritar este sa nu se creeze anarhie sau sa se dezvolte terenul pentru curente politice extreme", a mai scris fostul premier pe blogul personal.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel