Adrian Năstase, mesaj special pentru Ion Iliescu, de Sfântul Ioan Botezătorul

Fostul premier Adrian Năstase a transmis, miercuri, pe blogul personal un "gând special" pentru un fost președinte al României.

Întrucât credincioșii îl sărbătoresc astăzi pe Sfântul Ioan Botezătorul, Înaintemergătorul Domnului Iisus, fostul premier Adrian Năstase a transmis un mesaj adresat tuturor românilor care își serbează ziua onomastică, inclusiv fostul șef al statului Ion Iliescu. 

Ion Iliescu, zi onomastică în familie. Fostul preşedinte nu va primi oaspeţi

De asemenea, Adrian Năstase lansează cu această ocazie și apelul ca românii să urmeze modelul Sfântului și să nu omită urările pentru toți ce sărbătoriți astăzi.

"La Multi Ani!

Vreau sa le transmit tuturor celor pe care ii cheama Ion, Ioan, Ionut, Ioana, Ionela cele mai calde ganduri cu ocazia zilei onomastice. Un gand special pentru Ion Iliescu, poate cel mai cunoscut dintre politicienii care isi serbeaza astazi ziua de nume.

Ioan Botezatorul a fost cel mai mare dintre profeti, cel care striga in pustiu "gasiti calea Domnului" si a reprezentat pentru crestinatate un model de curatenie, de pocainta si de asceza. Unul dintre modelele de care romanii au intotdeauna nevoie. E mijlocul saptamanii, dar asta nu ne impiedica sa gasim timp, fiecare dintre noi, pentru a ne intoarce spre familie si spre prieteni cu un mesaj de incredere si de speranta. La multi ani!", a scris, miercuri, pe blogul personal, Adrian Năstase.

SFÂNTUL ION - Mesaje transmise de VICTOR PONTA și TRAIAN BĂSESCU

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel