Adrian Năstase a împlinit 70 de ani. "Exil impus. Am sentimentul că a început să îmi placă"

Adrian Năstase
Adrian Năstase

Adrian Năstase, fostul premier al României, a împlinit 70 de ani. 

"Calendarul trece, în fiecare an, prin această zi care desparte două zodii. Pentru mine, trece pentru a 70-a oară. Adună, în continuare, intamplări, bucurii, tristeți (uneori), speranțe, dezamăgiri, trădări, călătorii (puține, în ultimul an), lecturi… Încet-încet, și ele se transformă în amintiri. Iar acestea se estompează lăsand locul unor semne de întrebare care nu își mai găsesc răspunsuri.

Epidemia de coronavirus, prin izolarea impusă, a însemnat un fel de exil. Ciudat este faptul că uneori am sentimentul că a început să-mi placă să interacționez mai curând cu obiecte  decât cu oameni. Poate că este și oboseală adunată de-a lungul anilor sau dezamăgirile din ultima vreme deși, tot mai adesea binele și răul s-au transformat în nuanțe de gri.

Scriam acum ceva timp că universul pe care l-am redescoperit, în ultimii ani, este familia. Dana, băietii, nepoții mi-au dat energia necesară pentru a trece prin incercări și de a lua lucrurile de la capăt. Aniversarea mea de acum li se datorează.", a scris Adrian Năstase pe pagina sa de blog. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel